加粗的演讲已被演讲者确认。

2009/09/19

时间 PerlChina
09:00 ‎Registration / 登记‎ (45 分)
09:45 ‎Welcome / 欢迎‎ (15 分)
10:00 宇捷 蒋 - ‎傲游与Perl的使用‎ (20 分, 中文) 7
10:20
10:25 Yichun Zhang (‎agentzh‎) - ‎Perl 自动化测试的神奇‎ (40 分, 中文) 9
11:05
11:10 yi wang - ‎Language Design and Usage Study-An example :Perl VS C/C++‎ (20 分, English) 7
11:30
11:35 俊良 李 (‎cnangel‎) - ‎Perl + XS‎ (20 分, 中文) 8
11:55
12:00 Chia-liang Kao (‎clkao‎) - ‎Trading with Perl‎ (20 分, 中文) 5
12:20
12:30 ‎午饭 ( 90分钟 ) / Lunch (on your own)‎ (90 min)‎ (90 分)
14:00 Lars Dɪᴇᴄᴋᴏᴡ 迪拉斯 (‎daxim‎) - ‎How I built a modern website on Catalyst, KiokuDB and REST‎ (20 分, English) 9
14:20
14:25 Chia-liang Kao (‎clkao‎) - ‎"Lego programming" with Lorzy‎ (20 分, 中文) 5
14:45
14:50 joe jiang - ‎Unicode Ideograms: CJK Compatible‎ (20 分, 中文) 5
15:10
15:15 ‎下午休息 (10 分钟) / Afternoon break ( 10 min )‎ (10 分)
15:25 Thibaud de Souza - ‎F*: An Anti-Pattern for Sustainable Software Development‎ (20 分, English) 3
15:45
15:50 Lin You-An (‎c9s‎) - ‎perl hacks on Vim‎ (20 分, 中文) 9
16:10
16:15 alexe - ‎Perl有趣的各种实际应用‎ (20 分, 中文) 7
16:35
16:40 春生 王 (‎chunsheng‎) - ‎用开源软件搭建企业应用日志系统‎ (40 分, 中文) 4
17:20
17:25 ‎闪电演讲 / lighting talks‎ (35 分)
18:00